0 Winkelkar
Toegevoegd aan uw winkelkar
  U heeft items in uw winkelkar
  U heeft 1 item in uw winkelkar
  Totaal
  Uitchecken Verdergaan met winkelen

  Hoe kan ik betalen?

  Je betaling aan WeAR wordt snel en veilig verwerkt door gevestigde betaaldiensten: PayPal, Stripe en Mollie. Geaccepteerde betalingsopties zijn: Bancontact / Mister Cash (BE), iDeal (NL), MasterCard, Visa, AMEX, Paypal en Apple Pay.

  Wat zijn de verzendkosten?

  Bestellingen vanaf 40€ verzenden we gratis binnen de EU en vanaf 100€ internationaal. Wij verzenden wereldwijd en verzendkosten naar andere landen zijn afhankelijk van waar je woont en worden berekend bij het uitchecken.

  Importkosten & Tax

  Internationale leveringen (buiten de EU) kunnen extra externe kosten met zich meebrengen,  buiten de leveringskost, is het dus mogelijk dat er nog importkosten en taxen betaald moeten worden. Dit is van land to land anders, dus hou er rekening mee.


  Wanneer komt mijn bestelling aan?

  We zijn geen Coolblue en leveren dus niet morgen. Sorry daarvoor! Om verspilling tegen te gaan, worden meeste van onze producten op bestelling gemaakt en dus duurt het iets langer om ze te verzenden. Nadat u de bestelling hebt geplaatst en de betaling verwerkt is, zal je bestelling normaal aankomen binnen 7 tot 10 werkdagen voor Europa en 10 tot 16 werkdagen voor de rest van de wereld.

  Matentabel

  Kids t-shirts

  Kids hoodies

  Adults t-shirts

  Adults hoodies


  Eco vriendelijk en verantwoord

  Er goed uitzien is belangrijk, maar goed doen nog belangrijker. Onze producrten worden in veilige, legale, menselijke en ethisch verantwoorde omstandigheden gemaakt. Alles wordt ecovriendelijk bedrukt en verpakt voor verzending.

  Wat als het niet past of ik niet tevreden ben?

  U kunt uw aankoop binnen 30 kalenderdagen terugzenden om welke reden dan ook. De artikelen moeten echter compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Mocht u een artikel willen terugzenden, neem dan contact op met ons via e-mail op info@weareroyal.eu, vermeld uw ordernummer en wij zorgen voor de rest.


  Vragen/klachten

  Voor vragen en/of klachten kunt u contact opnemen via e-mail op info@weareroyal.eu of DM via instagram op @wear.clothing. WeAR streeft ernaar om uw steeds zo snel mogelijk te beantwoorden.