FAQ

Hoe kan ik betalen?

Uw betaling aan WeAR wordt snel en veilig verwerkt via gevestigde betaaldiensten: PayPal, Stripe en Mollie. Geaccepteerde betaalmethoden zijn: Bancontact/Mister Cash (BE), iDeal (NL), MasterCard, Visa, AMEX, Paypal en Apple Pay.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden wereldwijd en de verzendkosten naar andere landen zijn afhankelijk van waar u woont en het gewicht van uw pakket, dus dit wordt berekend tijdens het uitchecken. Bestellingen boven de 75€ krijgen gratis verzending in Belgie en Nederland. Bestellingen boven de 100€ krijgen gratis internationale verzending.

Invoerrechten en -belastingen

Het internationaal verzenden van artikelen (buiten de EU) kan extra kosten voor derden met zich meebrengen, omdat u er rekening mee moet houden dat u naast de verzendkosten mogelijk invoerrechten aan de douane van uw land moet betalen en mogelijk ook lokale belasting. Deze variëren per land, dus houd hier rekening mee bij het bestellen. WeAR is niet aansprakelijk voor onverwachte importkosten.

Wanneer komt mijn bestelling aan?

We zijn geen Amazon en we kunnen niet 's nachts leveren. Sorry daarvoor! Om voorraadverspilling tegen te gaan, worden de meeste van onze producten op bestelling gemaakt en duurt het dus wat langer om te verzenden. Nadat u de bestelling heeft geplaatst en de betaling is verwerkt, komt uw bestelling normaal gesproken binnen 7 tot 10 werkdagen aan in Europa en binnen 10-16 werkdagen in de rest van de wereld. 

Maattabellen

T-shirts kinderen

Kinder hoodies

Volwassenen t-shirts

Volwassenen hoodiesMilieuvriendelijk & Ethisch

Wij geven niet alleen om er goed uit te zien, maar ook om goed te doen. Wij streven ernaar producten te verkopen die gemaakt zijn in veilige, legale, humane en ethische omstandigheden en die bedrukt zijn met milieuvriendelijke inkten op waterbasis. Bestellingen worden verzonden met eco-vriendelijke verpakking.

Wat als het niet past of als ik niet tevreden ben?

U kunt uw aankoop binnen 30 kalenderdagen om welke reden dan ook retourneren. De artikelen moeten echter wel compleet, ongedragen en onbeschadigd zijn. Als u een artikel wilt retourneren, neem dan contact met ons op via e-mail op info@weareroyal.eu en vermeld uw bestelnummer en wij zorgen voor de rest.

Vragen/Klachten

Voor vragen en/of klachten kun je contact opnemen met de klantenservice via e-mail op info@weareroyal.eu of schuif aan in onze DM's op instagram @wear.clothing. WeAR streeft ernaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, maar houd er wel rekening mee dat we een kleine operatie zijn en het soms wat hectisch kan worden.